keşkek lokma
bikaç sergi
deve güreşi
maç arası kutlama
bodrum bodrum
sahil gezmeleri
sahil içmeleri
kafa bulmaları
ev gezmeleri
ev içmeleri
bol afişli günler
oda koca hp kullanım ile büyük boy çıkış
al kes biç as
ilkyardım
aile hekimliği
kan verme çabaları sonucu reddi
dekana verilen doktora gitme sözleri
bebik gelmiş
arada ankara gezmeleri
iki saat uyu 3 saat otur 2 saat uyu sabaha kadar otur
günde bir bazen iki şişe kakao likör dibi bulmalar
arada gerici söylemler
arada dans etme çabaları
kanun resitali ile coşma durumları
film gösterimleri
sergi hazırlıkları
uşak uşak üniversite sergi yollamaları
siemens e yollanma ümitleri
bol ders girmece
arada hmmm sertleşmek gerek öğrenci kızmalarına girme zorunluluuu
hocaların işine booool bol koşmalar
yılan hikayesi tanıtım elemanları
sergi çekimleri video çalışmaları
evde ot yetiştirme
köpek saldırma girişimlerini bertaraf etmele
ana jüri oluyorum

en çok bayıldığım ise çokoprensssss...

şimdi bu bir denemedir;
ıııı nası denenir?
hmmm benim görmem görünür olduğunu kabul etmem için yeterli midir?
efenim önce inan malı.
hı hı inannıyorrum; görünür olduk madem tez zamanda aradaki boşluklara dair söylemler ve görsellerle beslenmeli.

bi eve gidiim de...

yook artık cinsi iki senelik evlat acısı... anlamadım gitti; arada bi görünen yasaklı halleri. neyseki bi yedeklemedir tutturmuştum zamanında, o anlamda kayıplarım yoktur. ama cidden nası yaaaaa?
can yakıcı kayıptır böylesi.
karrrrdeşşşim; ken di ni ze ge lin...
eet bişşiiiler yapmak farzdır da :S

hakkaten seyirlik haller; aslında hep aynı terane sinsi soru, çok iyi bilmekteyim. amanın tehlike çoktan sızmış, bense haaaala beklemekteyim. yahhu dönüp bakar oldum sık sık, ı ıh zaman yetmez, bissürü işlerin bissürü listesi, topu topu 5aylık boyundan büyük sürenin içi dolu turşucuk durumları yüzünden kaptırmalar sonu gereksiz salınımlar ile yorulmuşken bugün, artık çok da 4köşe içi geçmeyen günlerden ı ıh busefer eve kaçiim kararı ama birras pişmanlık, sonunda seyirlik iki buçuk kollukoltuk kavuşması :D

ev iyiden iyiye panayır yeri heh varsın olsun. kendileri hafiftir, nispeten rahattır, evin geçici sakini için sanki yeterince idealdir. yine de kontenjanımız haala yetersizdir. nesse havalar yavvaştan ısınmakta (baya bildiğin nispetlik 19derece), geleni fazlasınız diye çevirmez, yere oturturuz. haa bi de geçen gün delice market alışverişinde eski bir tada kavulmanın mutluluğu ile iki şişe eve zulamaca ki kafa hala tezgahta kalan diğer sakinlerde; burgaz ve kakuuuu likörüüü :) ımmmmmm


madem son durum bildirimindeyiz;
elimi kaybetmem muhtemeldir,
bedene işleyen nem'enem durumları ile bozulan dolaşımlar yaşamaktayım,
haaala hem çalışıp hem evinin işini yapan ideal hatun modellerine büyük saygı duymaktayım,
köşe bucak temizlikten uzak durup, yemek yapmak gereksiz zaman alan iştir inancındayım (savunmadan kendimi gayet de kınıyorum)
ortalama 90lıların arasında yaşı 30a varmış hoca modeli olarak arada sıkıntı duyduğumdan, a aaa 25 gibisiniz söylemlerine salak salak sırıtmakta, mutlu olmaktayım.

sahipsiz çiçek almaktan, amelie benzetmesi yapılmasından şişen egomla kendi kendime mutlu olmaktayım. aslında zamanında ilgilenmediğim meseleleri de bilmek hatta öğrenci gözünde herşeyi bilmekle yükümlü olmak ve bunu karşılayabilmek adına çabalama baskıları ile koşmaya çalışmaktayım.
dekan odası piyano seansları, hıhı müzik yok yok dans ah bi deniz yelken derken yuh amma da doyumsuzluk maymunlaşmaktayım.
gariptir, serviste okul yollarında her zaman dönülen köşeden görünen doğa manzarasını ilk defa görmüş gibi yine yine heyecanlanmaktayım.
aslında en bombası, haala tivibu izlencelerinde ah istanbul seyirlikleri çıktığında cız eden ses sonrası çıkan yanık kokularının birassscık önüne geçebilmek için istanbul sokaklarına bakmadan hemen başka kanala geçmeye çalışmaktayım.

hı hı biliyorum, yine dönüp dolaşıp ayda bir kendimi ankarada bulmaktayım...

o zzamaaaan;
http://www.youtube.com/watch?v=Tmjcw6yidEE&feature=related

biraz biraz ters işletilmekte, e gecenin bu saatinde...
algı farklıdır, arada uyku zamanını öne almak; gecenin bu saatinde durumunu sabahın erken saati boyutuna çekebilmekte. hiiiiç bişi yapma istememe durumunu aklına getirmemecesine, üstüne gidilmeliklerin kaçılası hallerini yaşamaya zorlarken, yanına bişiler daha eklemekte.

ya yine sinirler arası atlamalara yetişemezken anlama gerçekleşememekte, ya atlamalarda iletişimsizlik, direk kopukluklar yaratmak suretiyle anlaşılamaz, tartılamaz zihin meşguliyetleri doğurmakta; hiçbişi düşünmüyorum'un aslında tam tersini ya da biçok şey var akılda'nın sadece görünür halden ibaret olduğu anlar sıklıkla yaşanmakta.

en son "ya hakkaten sen anlatılanları unutuyosun galiba" tespitlerinin acı kabulünü yaşarken, hatırlamak adına tekrar tekrar üstünden geçmenin zorunluluğu altında dik başlılık ısrarları ile yola devam etmekte. arada bir yerlerden fırlayan eski eski tınılar yinne de yandan yemiş tebessümlerle hoş hissiyatlar salmakta.
sonuç? e illaki bi sonuç diye sorulasıdır ama sonuç, aslında bundan sonrasını diil, öncesinin toplamda bir özetinden çıkarsamalarla anlam bulmakta.

yani?

gecce ayaktayken dahi daha kısa yaşanmakta...

Daha Yeni Kayıtlar Önceki Kayıtlar Ana Sayfa