bodrumda yaşıyoken tatile gitmeyi düşlüyorum desem pek mi ayıp etmiş olurum acebe?
tatil için evime gitmeyi düşlüyorum halbuki (!)

çoğunun sandığının aksine iş kolik diilim ben arkaddaşım,
idealist falan da diilim,
her sabah şunu yapmam gerekiyo diye kalkıyorum bi kere daha ne söyliim?
oyalanıyorum fena mı?
tercih ettiğim kendimi sürekli meşgul etmektir,

ört bas etmek için...

karar da veremedim ki
çok mu cesurca 
yoksa
çok mu korkakça

ii hoş da 
sürekli alarm veriyoruz bi yerlerden 
onu napıcas?

"yazıyı okuyamamaktan şikayet eden insanlar, genelde o işin ulaşmak istediği hedef kitlesi değildir. ...dolayısıyla birşeyi okuyamıyorsanız boşverin muhtemelen sizin için yazılmamıştır"
Emigre 
Alıntı: E.Kılıç 
'a sevgilerimle 
efenim...

Görüntü Masaüstü Ofis: Bir adet katalogdur kendileri, bir sonrakinin bir üyesi oluruz belki...

başta çok sevgili Post Typography grubu üyesi Bruce'a ilgisinden ve kibarlığından ötürü teşekkürlerimle :) 
onlardan gelen teşekkür notuna bil mükabil olsun diye!

şimdi
birkaç olasılık mevcut (bak yine matemeatik)

ya ben oldum
ya ben doydum
ya öğrendim
ya tükettim

iki adet göz sürekli masamın üstünde ve bana bakmakta,

evimde yuh bu kadar sakin olamaz dedirtcek türde sadece gözlerini görebildiğiniz simsiyah bir kedi gayet bireysel takılmakta -evdeki pilli kurabiye canavarını bile sıkıştırıldığında daha çok ses çıkarmakta,

iki saat yelkenle denizde boğuşmuş -ki adaya çıkmama çok az kalmıştı, güzel yanık sızısının keyfini mohito(bizzat ben* yapımı) ile taçlandırmışken, en sevdiğim çikolata tüketiminin önce buzlukta dondurulmuş hallerinin zor kopartılıp yenilir cinsi olduğuna kanaat getirmişken, az kaldı gece sıkmaları ile dişlerin tamamının kaybına.

uleynnn bu kadarı fazla uzadı dediğim korkutucu temel durumların mevcudiyeti ile sürekli şaka misali nerdeyim lan, e uğraştığım da bulunduğum yerin temasının derinine pek bi ters dedirtirken, bi bardak ile güzelleştik...

kedi kido ile söyleşilerdeyiz;
zira sizin geçen perşembe-cuma söyleşileriniz pek bi hadi canım, çok sıkıcı, geç in kuzum bunları tadındaydı. haaacet tepelerden esen meltem ile gelen b*k kokularıdır kuzum, kabul edin. 26sını sükuuunetle beklemekteyim, izmirli olmak da var işin sonunda :)

off cidden silkelen ve kendine gel, nerdeyim ben ne yapıorum soruları için bir hayli geç kalmış durumdasın, farkında mısın?




benim de hepsine bir özür(!) borcum var galiba.

3 sene çöpe atılır mı?
yeni baştan başlanır mı?
düzeltiyorum;
ne yapıyoruz lan biz burda?
hepimiz hasta*yız.

aferin!

tooolette kağıdının bitmişliğini farketmesi üzerine, muhafaza ettiği dolaba gidip bir adedini tezgaha bırakmasıyla alakasızlık içinde kendini tost yaparken bulan, tostun ortasında birden kendini bulaşıkları yıkamaya yeltenip, yarısında odadaki dağınıklıktan birkaç parçasını eksiltme hevesi içinde iki parça eşyayı mevcut yerlerinden iki karış 45 derece sağa kaydırıp tooletteki ışığın açık kalmışlığını sonlandırmaya yeltenen alakasız kişilik her günün aynılığı ile arada yazı yazmacaları sağlamalarda... yarın öğle itibariyle babacığının havaalanlarından karşılaması anlarını iple çekmekte, iki önemli bölümü daha yazılmamışlığın  esasında huzursuzluk doğurması gerektiğine ısrarla kendini inandırmaya çalışıyordu.

şimdi tamam kaffa karışık anladık. çok iş var demek çok da kolay kaçış cevaplarından olurdu. peki ipucu; mattematik kafası? çoklu bozukluk bıdı bıdısı (köfte möftetekbirleri yapmak isteyen makina makina pozu gibi)

maviyolculuğun tekrarlarının tekrar tekrar tekrar tekrar...

Daha Yeni Kayıtlar Önceki Kayıtlar Ana Sayfa