son birkaç günü kalmışken altından ne çıkıciik merak içindeyim.
yamuk yumuk da olsa sol ile yazabilmekteyim şekerim.
sorun değil, sağ ile de aynı yamuklukta yazmakta idim.

sonuçta 1 ay rapor ile yatmalar ve uzun zaman uzak kalmalar, iyi geldi tatiller.
aa çocuklar benden harbiden korkuyolar, nerde olursa olsun kafama kadar alçı ile hiç tanımadığım 7-77 yaş aralığının bir sempatisini kazandığım kesin, her yerde bir muhabettir başlıyor. tipten daha çok attan düşmüş değil de motordan düşmüş gibi göstermekte olduğumu öğrendim ya da bu hali daha bi olası gelmekte insanlara,
e mantıklı gibi gibi...
ne yalan söliim gece gezmelerine devam ettiiiimiz süslenmeli halle alçı eşliği pek haşin göstermekte.

ha fotoda evet pc bulunmakta. sanki end of an era....
27im imac-im 2,5 sene sonra ve şimdi başka ellerde. zor oldu da,
iyice toparlandığım şu araf günleri, ne zaman mutlu sonla nihayetlene ki acaba?

zoraki solak takılmanın farkını beyin işlevlerimde hissederim sandım. belki sonrasında emarelerine rastlarım. önce magic mouse tersine almaları sonra uleyn solla da yazarım ile uleyn baya baya yazıyorum şaşırmacaları :) sol lobda eLEktrik atlamaları emareleri bilinç düzeyine ulaşmasa da sağ da hafiften bir gücenme; sağ gözde kocaman bir kızarıklık ile baş göstermekte -yok bu solun işi de olabilir.

efenim solla pratiklerimiz son gaz ilerlemekte, 30 gün zoraki istirahatin acısı okumalar, izlemeler, şükür bacak sağlam gezmeleri ile çıkarılmakta. hele ki 3d ne varsa giderim ile izlenen G.I.Joe efendiler. her taraf amerikan kokar ama yeni gözdelerden Byung-hun Lee ile ninjamız, Joe efendilerden pek bi iyiler. Bu çekik göz beyefendinin film için özel yağlanan vüciiidi dışında taze izlediğim Masquerade sevdim galiba. pek bir içli olsa da eski dönem giysiler, krallar, hizmetkarlar ile ilgimi çeker.

bunun dışında, ekstra gereksiz insan uğraşmaları her şekilde ve sürekli zaten devam eder, ne zaman düzlüğe çıkılır, inişlerden kaçılır, bir ara yokuşa sürmeden yükseklerden uçulur?
hala o zamanları beklemekteyim... bari bir kaç kelime ispanyolca öğreneyim.

Daha Yeni Kayıtlar Önceki Kayıtlar Ana Sayfa