biraz biraz ters işletilmekte, e gecenin bu saatinde...
algı farklıdır, arada uyku zamanını öne almak; gecenin bu saatinde durumunu sabahın erken saati boyutuna çekebilmekte. hiiiiç bişi yapma istememe durumunu aklına getirmemecesine, üstüne gidilmeliklerin kaçılası hallerini yaşamaya zorlarken, yanına bişiler daha eklemekte.

ya yine sinirler arası atlamalara yetişemezken anlama gerçekleşememekte, ya atlamalarda iletişimsizlik, direk kopukluklar yaratmak suretiyle anlaşılamaz, tartılamaz zihin meşguliyetleri doğurmakta; hiçbişi düşünmüyorum'un aslında tam tersini ya da biçok şey var akılda'nın sadece görünür halden ibaret olduğu anlar sıklıkla yaşanmakta.

en son "ya hakkaten sen anlatılanları unutuyosun galiba" tespitlerinin acı kabulünü yaşarken, hatırlamak adına tekrar tekrar üstünden geçmenin zorunluluğu altında dik başlılık ısrarları ile yola devam etmekte. arada bir yerlerden fırlayan eski eski tınılar yinne de yandan yemiş tebessümlerle hoş hissiyatlar salmakta.
sonuç? e illaki bi sonuç diye sorulasıdır ama sonuç, aslında bundan sonrasını diil, öncesinin toplamda bir özetinden çıkarsamalarla anlam bulmakta.

yani?

gecce ayaktayken dahi daha kısa yaşanmakta...

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa