valla hocam artık ağzım burnuma karıştı, rakamlar havada uçuşuyo, bi hava aliim dedim dedim.
hu ha çalış köle... yarına da şu şu şu bitmek durumunda dedi dedi
:S heh alahtan tatlı muhabbetlerle...

yok yaaaau zaten çoook meşgul olmak çooook daha tercih sebebi. hele bi de sonası lebi derya mekanlarda kuma basarak eksileri yolluyosan hı hı nispetlik yaparrım tabbe.
önümüzde önce izmir sona ankara aşamalı soutmalardan beyaz duvardaki tetkikleri atlatınca suyumuz mu yağımız mı eksikmiş ööörenince, gerrisin geri dönem bitimi rahatlamalarla yelkenli vs planlarını son gaz gerçekleştirme sırassını beklemekte. geçenlerde sırasını şaşmalar çok yaşanmışken e olur arada yoldan çıkmalar, ama burda artık yolları yaptılar ki accaip kaymakta tekerler, kaydıkça ilginç bi rahatlama bünyede hasıl olmakta. heh vaalla kaçıo psiklet hem ne fena :)
yol üstü bi mekanla anlaşıp hergün gel git sıkıntısını bi nebze azaltmak için pisiklet park etmeleri, okul dönüşü o lebi derya mekanda deniz sularına karışma ve eve yollanma ayarlamaları da tammam. zira varolan yokuşu hiç bi kondüsyon bana çıkarttıramaz orası da belli... bakıciiiz artık.

şimdi tek göz 1.5luk yataaa doru yönelmişken tek gözle idare etmelik iş bitirme safhasındayız. belki sabahlarız, müfredaaata da el atmak emri gelmiş büyük yerden, boyumuzu aşan işlerle meşgulüz ki sınıf atlarız içerden içerden. şahin görünümlü kartal ya da tam tersi işte ne bilim. arkadan oynamalık bi film tekrarı da ii gider gibi, seçilen güsel soundtracklisinden. işlerim bitmiş, yarın akşamı gelmiş, keyif mangalına geçilmiş olsa hemen hmen...

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa