zoraki solak takılmanın farkını beyin işlevlerimde hissederim sandım. belki sonrasında emarelerine rastlarım. önce magic mouse tersine almaları sonra uleyn solla da yazarım ile uleyn baya baya yazıyorum şaşırmacaları :) sol lobda eLEktrik atlamaları emareleri bilinç düzeyine ulaşmasa da sağ da hafiften bir gücenme; sağ gözde kocaman bir kızarıklık ile baş göstermekte -yok bu solun işi de olabilir.

efenim solla pratiklerimiz son gaz ilerlemekte, 30 gün zoraki istirahatin acısı okumalar, izlemeler, şükür bacak sağlam gezmeleri ile çıkarılmakta. hele ki 3d ne varsa giderim ile izlenen G.I.Joe efendiler. her taraf amerikan kokar ama yeni gözdelerden Byung-hun Lee ile ninjamız, Joe efendilerden pek bi iyiler. Bu çekik göz beyefendinin film için özel yağlanan vüciiidi dışında taze izlediğim Masquerade sevdim galiba. pek bir içli olsa da eski dönem giysiler, krallar, hizmetkarlar ile ilgimi çeker.

bunun dışında, ekstra gereksiz insan uğraşmaları her şekilde ve sürekli zaten devam eder, ne zaman düzlüğe çıkılır, inişlerden kaçılır, bir ara yokuşa sürmeden yükseklerden uçulur?
hala o zamanları beklemekteyim... bari bir kaç kelime ispanyolca öğreneyim.

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa