şimdiii uzun zaman sona 9saat uyku, bi kalkıyosun her hücre feci su toplamış. büyük göz görmeye değer olmuş, dudak burun keza öyle. ha bide anne seni çağırıyo; koca balkonda fare varmış, tavşanı kurtarma girişimlerine başlıyosun öğürtüler içinde. yahu onu döver o desen de ı ıh. fare bu ıyy kuyruğudur fareyi olay yapan.

sona asıl bombalardan biri; çerçeveli grafik tasarım işi için koşturmaca, sonunda aslında istemediğin bi şeye 200lira bayılıyosun. valla olmayan para nası da harcanır uzun zamandır öğreniyosun :) son halini görmek için sabırsızlanıyosun, hele de sergi alanı, duvarlar, çerçeveler...

nese efenim bugün de millet beytepe semalarında şenlensin evde devam diyosun. artık yaş kaldırmıyo bünye almıyo diye söylenmeler belki arada.

aman da aman şişesi için aldığım zombırtı, bi de uyar diye aldığımın yanında midesizlik adına koyduğum da cabası :) seneler sonra da ilk üç sezon izleyip bıraktığım olay diziye, 4.sezonu atliyip 5den girişmek de güzel bi saçmalık. her seferinde "o ne lan" tepkileri, e çünkü zaten bi sezon atladığın dizinin her bölümü beş dakka da bir 3 sene önce 3 sene sonra sahne atlamaları ile devam ederken, atladığın sahneleri de hem kafada doldurmaya çalışıp hem dizinin zamanda yolculuk saçmalıkları, yeni simalarla baya bi hayal gücü gerektiriyo. ama güzel bi egzersiz şekli di mi?

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa