madem pazar ertesidir iş güç durumları ki başlayınca bir yoğunluk bulunamaz zaman derken yakın nasılsa izmir yolları. e yola çıkılıyo madem alalım bişiler derken;

ilginç gelen, tavsiye cinsinden ifşa ediiim dedim, yaban çileği, yok dağ çileği, yok yabani miydi öle bişi işte ama gayet de tropik cinsinden. ben gibi tropical durumları sevenlere birebir. bulursanız deneyim derim, biraz taşlı kumlu hissiyatı mevcut ama iyidir, anne tavsiyesi duyulmuş efenim çok da faydalı mış falan filan işte.

sinire stresse de sırnaşık ama gayet de topluca cinsinden bir kedi gil. ama böle bi imalı, ifadeli ağır bakışlar şart. bi kendine getirip insanı hatta bazı şeyleri sorgulatır cinsden gözlerden yayılan enerji mevcuttur, valla saygı duydurtur- amma zor yazılası bir kelimeymiş.

velhasıl izmirdeyim birkaç gün, bodrumdan soğukmuş hu ha ilginç geliyo. aslen ankara gibi bi memleketli olmak, kurusunu ayazını bol bol yemek sindirmek, bi hafta bodrumcuk gibi sıcak bi memleket, sonra izmir dahi soguk gelmeye başlarmış demek. eh kıssadan hisse de çabuk adapte olmak, güzelmişşşş. heh hala hayırlı olsun kısmındayız.

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa