time nam ı diğer shi gan. estetik cerrahinin özellikle yüz değiştirme operasyonları ile ilgili kısmını konu alan bir kim ki duk filmi. şimdi konu çok ilginç dil, senaryo eh işte, oyunculuk heh burda maaaalesef lisanlarından, beden dillerine sahip oldukları farklılıklardan ötürüdür ki daha tiyatral, bazen abartı bazen de komik gelmekte. totalde fena bi film diil hani derinde iyi, güzel mesajlar verio diiim falan filan fekaaat şimdi bu adamların hepsi zaten aynı görünüo! filmde atıyorum 10 karakter varsa 10unu da aynı kişi oynasa, hani ufak saç baş, kılık kıyafet değişiklikleri ile yerim yani. heh bi de film de yüz değiştirme mevzu bahis olunca yok yine kim kim karıştı kardeşim.

hi ho sabahın kör vakitlerinden 6ydı temam, hasta olan bünyede göz, koku, tat gibi duyular zayıflamış, kulak da ağır işitiyo hafiften temam, içinde bulunduğum yer değiştirme durumları, toplanmalar, yeni yeni bişiler bişiler amanın derken konsantrasyon da sık sık dağılır vs ona da temam. ama yok be yahu.

onlar kendilerini nasıl ayırıyo olayına hiiiiç girmiciiiim şimdi. ama konu ve ülke itibariyle komik bir durum diil midir :) garip bir ironidir, iyidir hoştur, ne bilim izleyin işte...

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa