yurdum manzaralarından trajik bir görüntü... klasik biraz ama hakkaten güler misin ağlar mısın durumları burada aşikar. şimdi adam farkında diil "ver ordan abi şunları, döşiyelim, vatandaş biraz renk görsün, gözü gönlü açılsın" denilmiş olma olası.

alırsın bi güzel, döşersin. abi farkında diil becerdiği illüzyonun. bakiim, nası yazılyomuş bu illüzyon? hah eet doruymuş. bu bloggerda da kaynak göstersek, ne biliim böle bi dipnottur, üstten alttan gerdirmedir, neyse girmiyim yine aynı mevzulara zira bayma noktasını çoktan taşmakta.

ne diyodum hah abim illüzyonu döşemiş oraya. ya tamam da bizim millet yürürken önüne bakar! nolyo? adam önüne bakamıyo, zira şaşırıyo, bi göz kamaşmasıdır, kafa karışmasıdır kallavisi hasıl oluyo. ha bir de sen koymuşsun oraya yol boyunca bi basamağı. adam o basamağı da görmüyo, düz yol sanıyo. ha sona gitti o şaşı göz karışık kafa. hemmen çözümü bulunuyo. gözü şaşı ettik, kafayı da karman çorman, anca bu keser vatndaşı diyip ver abi ordan bi boya, burayı booydaaaan boyaaa boya. sona bi de ara ara taş serptik mi bitti gitti.



hayır sormazlar mı naaaapiosun seeen? o sesi ağzınla mı çıkardın :P
sormuyolar valla. sonuç; buaralar buralar moron dolu. cümlemize afiyet olsun.

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa