şimdiiiiiiii,
kadınlardan adam olmaz.
kadınlardan, zaten adam olmaz,
kadınlardan hakkaten adam olmaz.

evet, bu bir genelleme
genelleme!
e genelde karşılaşılan buysa, bence genelle(me-me).

önyargı yok kardeşim, kesin!
iyi, hadi "bazı" kadınlardan diyelim oldu mu? ama o bazı kelimesinin nüfusu, çooook nüfuzlu. özellikle belirtmekte fayda var.

haaa bi de üstü kapalı konuşmalara mecburuz. imalar hoş değiller, amaç zaten o değil. durumdan çok, kişilerin sorun yarattığı sanılması çok olası, kişiler değildir durumlardır hala biraz biraz dürtmelerle sıkıntıların yaşanmasını sağlayan. e gözler önünde, hakkaten önden geçen, gözler önünde. sakin kalmak oldukça zor oluyo haliyle. nereye baksan toplu iğne. easy easy hı hı öle!

e kardeşim bu kadar da ezik olmayın. durduk yere karşınızdakini rakip bellemeyin. salakça iddalara gebe olmayın ki salakça sebeplerle zafer kazanmış modlarına girmeyin. gözlerin içine bakarken meydan okuduğunuzu sanmayın, yeter yahu çeki düzen verin bişiiilere. bu kadar da zavallı dolanmayın. çok tilki dolanır beyninizde sanmayın. bi kere bu kadar samimiyetsiz olmayın. yazıktır yahu. çekilin köşelerinize kaybolacağınız, sizi yutacak bucaklara yanaşmayın.

uğraştırdığınızı sanmak sadece sizin dalaletinizdir, uğraşmayın. ezileceğiniz yüklerin sözde üstünde dolaşıp tepelerde olduğunuzu sanarak aslında altında kalmayın, bunlarla yüz göz olmak zorunda bırakmayın.

haaaa bunları yazarak aslında sen de mi o ezik bıdı bıdı triplerine hele hiiiiiç girişmeyin heh komikleşmeyin yani.

hiç şeyler gerilerde kalın, buralarda dolanmayın.

aslında herkes farkında; bugün yine duydum. rahatlık la yayınlıyorum, sıkıntıyla rahatlamak amacıyla değil :)

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa